Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Με νίκη ξεκίνησε το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ {Στιγμιότυπα}


Ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων βοηθώντας στην ανάπτυξη και καλλιέργεια της ομαδικότητας του αθλήματος. Την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του Πανεπιστημίου έγινε ένας πολύ όμορφος αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων και της ομάδας Νέμεσις που αποτελείται από δικηγόρους. Το παιχνίδι από αγωνιστικής πλευράς είχε έντονο ρυθμό, με γρήγορες εναλλαγές, πολλά κλεψίματα και καλές αντεπιθέσεις κυρίως από την ομάδα του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Το ΔΕΛΤΑ είχε σχεδόν την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα αφού σε κάθε 10λεπτο υπήρχε αρκετή διαφορά καλαθιών με εξαίρεση το πρώτο που ο αγώνας ήταν κυρίως διερευνητικός. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες με σκορ 54-36 υπέρ του Δέλτα και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση μπροστά στο κοινό τους, αγκαλιασμένοι δίνοντας "ραντεβού" για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες.
Οι κερκίδες ήταν γεμάτες κόσμο με παιδιά, οικογένειες αλλά και σπουδαστές που ήρθαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια των καθηγητών τους. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως για ακόμα μια φορά το Ι.Ι.Ε.Κ Δέλτα δίνει βροντερό παρόν στις δραστηριότητες της πόλης δείχνοντας πάντα το καλύτερο του πρόσωπο!


Προπονητής ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Θωμάς Καννής,
Παίκτες ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Πουλοπάτης Παύλος, Γήτας Μίλτος, Αντρέας Κουλουμπής, Βασίλης Τσόλκας, Δημήτρης Καρβούνης, Φώτης Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Τσιόκος, Γιάννης Πολενάνης, Νικόλαος Εξαρχάκος, Πέτρος Παλάσχας, Πύρρος Παπακώστας, Σωτήρης Μπενέκος, Άγγελος Τσουκανέλης, Βασίλης Κιτσοτόλης, Γιάννης Γκανής. 

Φιλμ αγώνα σε δεκάλεπτα: 1ο(10-4) 2ο:(17-14) 3ο:(39-20) 4ο:(54-36) 












Ρεπορτάζ: Νίκος Αντωνίου, Νικολέττα Λιόντου, Πάνος Μαλτέζος, Άγγελος Χόρτης
Φωτογραφίες: Νίκος Αντωνίου
Σπουδαστές Δημοσιογραφίας ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: