Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: Έγινε πατέρας και σκοτώθηκε στο δρόμο για το μαιευτήριο - Τραγωδία στην εθνική οδό

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίσσεται από το πρωί της Τρίτης σε Ηλεία και Αχαΐα. Ο 35χρονος Λευτέρης Στασινόπουλος από την Κόρινθο, κάτοικος Λεχαινών, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό  Πατρών - Πύργου, την ώρα που πήγαινε στο νοσοκομείο να δει το νεογέννητο παιδί του. Ο Λευτέρης είχε παντρευτεί πριν λίγες ημέρες και μόλις τη Δευτέρα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του ερωτά του με τη σύζυγό του. Στις 19 του μήνα, ο Λευτέρης έκλεισε τα 35 του χρόνια και τη Δευτέρα 23 Γενάρη πήρε το μεγαλύτερο δώρο, με τον ερχομό του γιού του στον κόσμο. Το γεγονός αυτό είχε κάνει το Λευτέρη να πετάει από τη χαρά του. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτησή του στο facebook. «Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου. Μεγάλη ευτυχία. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα» έγραφε το απόγευμα της Δευτέρας στο προφίλ του ο Λευτέρης.



Ο 35χρονος εργαζόταν σε εταιρία συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Το πρωί της Τρίτης έφυγε από τα Λεχαινά για να πάει στο νοσοκομείο. Δεν έφτασε όμως ποτέ εκεί για να αντικρίσει το προσωπάκι του νεογέννητου γιου του. Χάθηκε στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Η σύζυγός και οι συγγενείς του δεν γνώριζαν για ώρες τίποτα για το τραγικό συμβάν. Αργά το απόγευμα – σύμφωνα με πληροφορίες – ο πεθερός του μετέβη στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του...


Το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης στην ΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κ. Αχαγιάς. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος Λευτέρης ένα Hyundai Getz με κατεύθυνση προς Πάτρα, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με μια νταλίκα που οδηγούσε επίσης ένας 35χρονος με κατεύθυνση προς Πύργο.

Το αυτοκίνητο του Λευτέρη μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο ίδιος εγκλωβίστηκε εκεί. Οι πυροσβέστες που έκοψαν τις λαμαρίνες για να τον απεγκλωβίσουν είδαν πως δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαγιάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρύτερα ο οδηγός ενός ακόμα ΙΧ που ακολουθούσε πίσω από τη νταλίκα και συγκρούστηκε με αυτή. Μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Αχαγιάς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: