Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ψωνίζουμε ελληνικά σήμερα...!!!


Ατρόμητος – ΑΟ Κέρκυρα: Εκεί που όλα έδειχναν να στρώνουν για τους γηπεδούχους και να πλησιάζουν τις προνομιούχες θέσεις της Ευρώπης ήρθε η εντός έδρα ήττα από τον Πανιώνιο για να τους προσγειώσει. Δυσκολεύεται να κερδίσει εντός έδρας ο Ατρόμητος και όταν το κάνει συμβαίνει με χαμηλά σκορ. Έχει 14 στα 16 under στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια. Απέναντί του η μαχητική Κέρκυρα η οποία προέρχεται από απραξία και βρήκε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί. Ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα οι «Φαίακες» εκτός έδρας κάτι που φαίνεται από τις ζημιές που έχει κάνει σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό.


Εξαιρετικά σφιχτή ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και μπορεί σήμερα να εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο της για να πάρει αποτέλεσμα.
Πρόταση: under 2,5 , Κέρκυρα +1.0 (ασιατικό χάντικαπ) (Bet365)

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ντέρμπι κορυφής για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Από ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι μέσα στην Ξάνθη που παρά το γεγονός ότι έπαιξαν καλά γύρισαν με άδεια χέρια στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Την νίκη θέλουν αλλά το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Από την απέναντι όχθη τους περιμένει ο Πανιώνιος που έρχεται με ψυχολογία μετά το εξαιρετικό διπλό μέσα στον Ατρόμητο. Απουσίες όμως στην επίθεση (Ανσαριφάντ, Ενγκόγκ) θα δημιουργήσουν προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε τον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων καθώς ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών και η καταρρακτώδης βροχή που ακολούθησε τον έχει επιβαρύνει.
Πρόταση: under 2,5 (Bet365)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Αν μια ομάδα έχει δείξει την μεγαλύτερη βελτίωση το τελευταίο διάστημα είναι οι γηπεδούχοι. Προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Θα βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό όπως και στο «Καραϊσκάκης». Σκοράρουν στην έδρα τους ενώ προέρχονται από ανοιχτά παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι εκεί που πίστευαν θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα στην Κρήτη τελικά δεν τα κατάφεραν καθώς έφυγαν με την ισοπαλία 2-2 εμφανίζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα. Πάλι με άμυνα ανάγκης σήμερα και νομίζω ένα γκολ δεν θα το γλυτώσουν. Αντίθετα στην επίθεση, παίζουν δεν παίζουν καλά σκοράρουν.
Πρόταση: over 1,5 , over 2,25 (ασιατικό χάντικαπ) , οver 2,5 . γκολ-γκολ (Bet 365)

Author: Pagouras
Πηγή: pagouras.tips

Δεν υπάρχουν σχόλια: