Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Μαντλίν: Ερευνούν την οικογένεια παιδόφιλου! Trafficking πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης;

Η Scotland Yard πραγματοποίησαν έρευνες που αφορούν την οικογένεια ενός νεκρού παιδόφιλου, που πιθανώς να σχετίζεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 3 Μαΐου 2007Πρόκειται για τον Ρέιμοντ Χιούλετ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2010 σε ηλικία 64 ετών και ζούσε σε μια περιοχή, που απείχε μία ώρα από το ξενοδοχείο στο Αλγκάβρε, της νότιας Πορτογαλίας, όπου η -τότε τρίχρονη- Μαντλίν έκανε διακοπές με τους γονείς της.Ο ίδιος είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά σύμφωνα με τη Sun, λίγο πριν πεθάνει έδωσε ένα γράμμα στον γιο του, Γουέιν, στο οποίο έγραφε πως το κοριτσάκι “απήχθη με εντολή” από μια συμμορία του Βελγίου.Οι ερευνητές εστιάζουν στο ενδεχόμενο η οικογένεια του Χιούλετ να έχει διασυνδέσεις με αυτήν την συμμορία. Δύο από τα έξι παιδιά του ζουν στην Πορτογαλία, και η πρώην σύζυγός του, Μαριάνα, ζει στη Γερμανία. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Πηγή των ερευνών δήλωσε στη Sun: “Η έρευνα γίνεται για να συλλέξουμε πληροφορίες για την οικογένεια του Χιούλετ και τις διασυνδέσεις τους. Δεν ήταν ύποπτοι, έγινε περισσότερο για να διαπιστώσουμε αν υπήρχε κάποιος συνδετικός κρίκος μεταξύ της οικογένειας και της συμμορίας. Η επιχείρηση έγινε με τη συμβολή της αστυνομίας της Πορτογαλίας... Ο Χιούλετ ισχυρίστηκε ότι κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων απήγαγε τη Μαντλίν και στόχος της έρευνας ήταν να διαπιστωθεί αν η οικογένεια του είχε επαφές με τα μέλη του κυκλώματος. Αν ισχύουν όσα είπε ο Χιούλετ, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι ακόμα ζωντανή.

Ο Χιούλετ είχε φυλακιστεί τρεις φορές για παιδοφιλία τις δεκαετίες του '70 και του '80. Το 1972 του επιβλήθηκε 1 χρόνος κάθειρξης για βιασμό 12χρονης, μέσα στο αυτοκίνητο του. Έξι χρόνια μετά, φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 14χρονης. Αργότερα, φυλακίστηκε για άλλα έξι χρόνια, για την απαγωγή 14χρονης υπό την απειλή μαχαιριού.

Ο γιος του Χιούλετ, ο Γουέιν, που είναι οικοδόμος, δήλωσε στη “Sun” ότι το καλοκαίρι του 2015, υποπτευόταν πως τον παρακολουθούν στο σπίτι του στο Τέλφορντ.

“Η σύντροφος μου κι εγώ, σκεφτόμασταν πως μπορεί να παρακολουθούν το σπίτι μας. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο με έναν άνθρωπο, που ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που μπορούσε να δει το σπίτι”, είπε και συνέχισε: “Αν έχει σχέση με την υπόθεση της Μαντλίν, είναι η μεγαλύτερη σπατάλη χρημάτων, που έχω ακούσει. Τι ελπίζουν να βρουν; Έχω πει στους ερευνητές, όσα γνωρίζω”. 


ΠΗΓΗ: THE SUN

Δεν υπάρχουν σχόλια: