Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Μεσσηνία: Αγγίζουν τον δολοφόνο της πολύτεκνης μητέρας - Νέα στοιχεία για το έγκλημα στους Γαργαλιάνους!

Με τους εντατικούς ρυθμούς των πρώτων ημερών, αλλά σε διαφορετικό πλέον επίπεδο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας οι έρευνες για τη δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας, στις 9 Δεκεμβρίου μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση είναι αισιόδοξοι ότι θα οδηγήσουν σύντομα τον δράστη της στυγερής αυτής δολοφονίας ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι έρευνες έχουν εστιαστεί σε ανάλυση των στοιχείων τόσο από τα ευρήματα στο σημείο της δολοφονίας όσο και από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και των Ανθρωποκτονιών της Αθήνας τις πρώτες ημέρες.



Η άτυχη 35χρονη, η οποία είχε γεννήσει το πρώτο παιδί του 2016 (και το τέταρτο της οικογένειάς της), βρέθηκε το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου πυροβολημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι από μονόβολο όπλο. Νεκρή τη βρήκε ο σύζυγός της, πηγαίνοντας με εργάτες εκείνη τη στιγμή σε ελαιοπερίβολο τους. Η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή ήταν το προηγούμενο βράδυ, όταν έπειτα από καυγά που είχαν η 35χρονη έφυγε από το σπίτι και δε γύρισε όλο το βράδυ. Αν και τις πρώτες ώρες ο 55χρονος πυροσβέστης σύζυγος εξετάσθηκε ως ύποπτος, την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος του κανένα στοιχείο.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων της Αστυνομίας. Εξετάζονται κι άλλα άτομα στο στενό κύκλο του ζευγαριού, αλλά και της ίδιας της 35χρονης. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει κάμερες από καταστήματα της περιοχής, ενώ φυσικά έχει γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όσους μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Γεωργία έφυγε το βράδυ, μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή, από το σπίτι της μετά από άγριο καβγά με τον 55χρονο σύζυγό της. Το πρωί της επόμενης μέρας ο σύζυγός της μαζί με εργάτες, την ώρα που πήγαιναν για ελιές, βρήκαν το πτώμα της μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτικό δρόμο. Η μητέρα της δολοφονημένης 35χρονης μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπε ότι ήταν παρούσα στον τσακωμό, ο οποίος ξέσπασε για ένα σπασμένο σκρίνιο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πεθεράς της, η Γεωργία έφυγε από το σπίτι γύρω στις 9 το βράδυ. Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στην μητέρα του για τον τσακωμό: “Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει”, ενώ μετέφερε ότι η Γεωργία του είπε: “Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλο που να μου αρέσει”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα δούλευε σκληρά στα χωράφια και ήταν ιδιαίτερα σκληραγωγημένη. Μάλιστα είχε επιστρέψει στις αγροτικές εργασίες δέκα μόλις μέρες μετά τη γέννηση του τελευταίου της παιδιού. Πρόσφατα είχε κάνει εγχείρηση χολής ωστόσο και πάλι επέστρεψε στη δουλειά.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: