Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ του επιχειρηματία! Τι έδειξε η νέα κάμερα που εξέτασαν οι αστυνομικοί;

Η κάμερα ασφαλείας του χώρου του κατέγραψε τη συνέχεια της  διαδρομής του αγνοούμενου επιχειρηματία. Το υλικό της δείχνει πως ο Δημήτρης Γραικός βρισκόταν στο δρόμο που οδηγεί, στο Ανατολικό και στον Άγιο Αθανάσιο.Αυτό που κανείς δεν εντόπισε είναι ότι από το σημείο εκείνο θα μπορούσε κάνοντας έναν κύκλο να κατευθυνθεί στη Σίνδο και από εκεί στο σπίτι του.



«Δεν γνωρίζω αν η δική μου ήταν η τελευταία κάμερα που τον κατέγραψε. Όπως μου είπαν από την Αστυνομία οι λήψεις είναι καλής ποιότητας, αν και εγώ δεν έχω δει το υλικό. Οι αστυνομικοί ήρθαν δύο φορές για έλεγχο. Έψαχναν το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις τέσσερις με έξι και μισή το απόγευμα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο «Τούνελ» μίλησε και υπάλληλος στο ξηραντήριο της περιοχής,  για το υλικό της πρώτης κάμερας ασφαλείας που κατέγραψε μέρος της πορείας του Δημήτρη Γραικού, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπήρχε περίπτωση λόγω αλλαγής της ώρας εκείνη την περίοδο, αλλά και της διακοπής ρεύματος που υπήρχε, να καταγράφηκε λάθος χρόνος, απάντησε πως η κάμερα δεν έδειξε διαφορετική ώρα. Τον κατέγραψε να περνάει στις έξι παρά είκοσι ένα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: