Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Θρήνος στη Ρόδο – Νεκρό 5χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο


Έχασε τη μάχη το βράδυ του Σαββάτου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου, το 5χρονο αγοράκι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην περιοχή του Φαληρακίου και είχε τραυματιστεί εξαιρετικά σοβαρά.Το γεγονός βυθίζει και πάλι στο πένθος το νησί μας που με κομμένη την ανάσα δεν προλαβαίνει να μετρά νεκρούς και τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.


Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην 1.15 το μεσημέρι, στην Εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου στο Φαληράκι, έξω από το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»,  την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο βρέθηκε γνωστός γιατρός του νησιού που του προσέφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά. Παρά την άμεση κινητοποίηση, δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Στο νοσοκομείο Ρόδου οι γιατροί διασωλήνωσαν το μικρό αγόρι και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς το παιδί εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα (λίγο πριν τις 9 το βράδυ).

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διεξάγει η Τροχαία Ρόδου

Πηγή: rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: