Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Βρέθηκε νεκρός ερευνητής UFO! "Έχω μπλέξει! Αν μου συμβεί κάτι ερεύνησέ το"


Λίγες μόνο ημέρες πριν από τον μυστηριώδη θάνατό του ο 39χρονος Max Spiers είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα του να ερευνήσει αν του συμβεί κάτι.Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών Max Spiers βρέθηκε νεκρός σε καναπέ διαμερίσματος στην Πολωνία όπου είχε πάει να δώσει ομιλία για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO. Ενώ δεν έγινε καμία μεταθανάτια εξέταση, ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια.Οι φίλοι του ισχυρίστηκαν πως λίγο πριν πεθάνει σε διαμέρισμα της Βαρσοβίας έκανε εμετό ένα μαύρο υγρό. Σύμφωνα με τη μητέρα του, μπορεί κάποιοι να τον ήθελαν νεκρό λόγω των ερευνών του για UFO και κυβερνητική συγκάλυψη.


Ο Max ήταν γνωστός ως "supersoldier" από τους οπαδούς του και εκείνους στην κοινότητα των συνωμοσιολόγων. "Το αγόρι σου έχει μπελάδες. Αν μου συμβεί κάτι, ερεύνησέ το", ήταν το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε στην 63χρονη μητέρα του Vanessa Bates λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του.

"Είχε γίνει όνομα στον κόσμο των συνωμοσιολόγων και τον είχαν προσκαλέσει να μιλήσει σε συνέδριο στην Πολωνία τον Ιούλιο. Έμενε με μια γυναίκα που δεν γνώριζε πολύ καιρό και μου είπε πως τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Νομίζω ότι έψαχνε ορισμένα σκοτεινά σημεία και φοβάμαι πως κάποιος τον ήθελε νεκρό", υπογράμμισε η μητέρα του.

Ο ανεξήγητος θάνατός του έχει αφήσει πολλούς από τους οπαδούς του να κάνουν λόγο για δολοφονία του από κυβερνητικούς πράκτορες. Οι συνωμοσιολόγοι εδώ και καιρό είναι πεπεισμένοι πως οι κυνηγοί UFO που φτάνουν πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας γίνονται στόχος μυστικών υπηρεσιών ή των "men in black".

Δεν υπάρχουν σχόλια: