Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Βόμβα μολότοφ στους τσολιάδες! Πανικός στο Σύνταγμα

Ένα εξαιρετικά περίεργο όσο και επικίνδυνο περιστατικό έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία καθώς από το... πουθενά ένας νεαρός εμφανίστηκε στο Σύνταγμα και πέταξε μια βόμβα μολότοφ στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη πλάι στους τσολιάδες.Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Τρίτης, αλλά ήρθε στο φως με καθυστέρηση περισσότερων από 24 ωρών.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ένας νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πλησίασε στο μνημείο στην πλατεία συντάγματος, έβγαλε από ένα σακίδιο μια βόμβα μολότοφ, την άναψε και την πέταξε κοντά στους Ευζώνους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αστυνομικοί της ασφάλειας αλλά και από τη φρουρά της Βουλής έφτασαν στο σημείο όμως ο νεαρός είχε καταφέρει να γίνει καπνός...
Αν και έγιναν εκτεταμένες έρευνες οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και τώρα γίνεται έρευνα στο οπτικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής για τον εντοπισμό του.

Από την επίθεση πάντως δεν προκλήθηκαν ζημιές, ούτε υπήρξε τραυματισμός κάποιου από τους Ευζώνους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο μνημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: