Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μυστήριο με τον θάνατο 50χρονης που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Πειραιά.Όταν έφτασαν στο σημείο τα πληρώματα δύο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία είχαν ειδοποιηθεί από περαστικούς που είδαν την πυρκαγιά, βρήκαν το αυτοκίνητο πλήρως κατεστραμμένο, ενώ στα πίσω καθίσματα εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό μιας άγνωστης γυναίκας.



Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Αττικής, οι αστυνομικοί της οποίας διαπίστωσαν από τα τερματικά της Τροχαίας ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε μια 50χρονη γυναίκα, κάτοικο Πειραιά. Έτσι πήγαν στο σπίτι της και ενημέρωσαν τους συγγενείς της για το τραγικό συμβάν.

Η απανθρακωμένη σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή νεκροτομή, να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και κυρίως να διαπιστωθεί αν φέρει ίχνη πάλης ή χτυπήματα, τα οποία μπορεί να την αναισθητοποίησαν.

Το ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι πρωτίστως αυτό της αυτοκτονίας λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η άτυχη γυναίκα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: