Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Παντελίδης: Σοκάρει η μητέρα του τραγουδιστή - «Όποιος έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά»


Το θρίλερ γύρω από του τραγικού τροχαίου και τις συνθήκες θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή καλά κρατεί, ωστόσο συνεχώς νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, έστω και με το σταγονόμετρο, ενώ την ίδια ώρα η παραπληροφόρηση και η παραφιλολογία καλά κρατούν αποσυντονίζοντας εν μέρει και τις έρευνες. Η Αθηνά Παντελίδη όμως αυτή την φορά μας σόκαρε με τα όσα αποκάλυψε για τα όσα της είπαν οι αστυνομικοί στην δίωξη.


Δεχόμενη ερωτήσεις δημοσιογράφου η Αθηνά Παντελίδη αναφερόμενη σε κάποιες φήμες που αφορούσαν το κινητό τηλέφωνο του αδικοχαμένου Παντελή είπε χαρακτηριστικά: «Όταν μου έφεραν στο σπίτι από την Τροχαία το κινητό του παιδιού μου, το οποίο κινητό χρησιμοποιούσε ο Παντελής μόλις δέκα μέρες αφού το παλιό κινητό του το είχαν κλέψει, δεν υπήρχε μέσα τίποτε. Οι κλήσεις του, τα μηνύματά του, τα δεδομένα του. Αυτό μας οδήγησε στην δίωξη. Εκεί οι αστυνομικοί μας είπαν πως δεν υπάρχει τίποτε μέσα, πως αυτός που έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά και πως θα απαιτηθεί πολύς χρόνος προκειμένου να επαναφέρουν κάποια από αυτά. Έπαθα σοκ».

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα λεγόμενα της χαροκαμένης μητέρας του τραγουδιστή έχουν επιβεβαιωθεί και διασταυρωθεί και από άλλες πηγές, την ώρα μάλιστα που η οικογένεια Παντελίδη έχει αιτηθεί άρση των τηλεφωνικών δεδομένων, συνομιλιών και αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή/και e mail.

Ταυτόχρονα πρόκειται να ζητηθούν και εξηγήσεις από την Τροχαία για το εάν και ποιος ενδεχομένως να "έβαλε χέρι" στην νέα συσκευή κινητού τηλεφώνου του αδικοχαμένου Παντελή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: