Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ο αδικοχαμένος καπετάνιος έκανε εκτάκτως το δρομολόγιο του γιού του

Πατέρας δύο ενήλικων αγοριών και παππούς ήταν ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους που κόπηκε στη μέση όταν το ταχύπλοο έπεσε πάνω του και σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα.Τη βάρκα του την είχε ονομάσει «Αντωνία», όπως έλεγαν τη σύζυγό του και με αυτή προσέφερε τα προς το ζην εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένειά του. Ο άτυχος χειριστής της μοιραίας λάντζας ήταν 58 ετών και επρόκειτο για ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή της Πέρδικας.



Από την παραλία αυτή ξεκινούσε κάθε μέρα τη δουλειά προσφέροντας στους παραθεριστές της Αίγινας θαλάσσιες εκδρομές κυρίως προς τη Μονή, το Αγκίστρι και τα Μέθανα. Όμως το δρομολόγιο από Πέρδικα προς Μονή το πραγματοποιούσε εδώ και μήνες ο γιός του, αλλά χθες, λόγω υποχρεώσεων πήγε στη θέση του ο πατέρας του. Η είδηση του τόσο άδικου χαμού βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους συντοπίτες του.

«Είναι μία τραγωδία αυτό που συνέβη και για εμάς και για τις οικογένειες των άλλων θυμάτων. Χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και ανάμεσά τους ένα μικρό παιδί. Ό ξάδελφος μου την έκανε αυτή τη δουλειά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εδώ ζούσε μόνιμα και εργαζόταν με το ποίο του χειμώνα – καλοκαίρι. Είχε δύο γιούς και εγγόνια και με αυτή τη δουλειά συντηρούσε την οικογένειά του. Το ταχύπλοο έπεσε επάνω τους και τους διέλυσε. Μια λάντζα δεν μπορεί να σταματήσει», δήλωσε στο «Έθνος» συντετριμμένη η εξαδέλφη του 58χρονου καπετάνιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: