Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Το μυστήριο του διπλού θανάτου – Όλα τα σενάρια

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει προς το παρόν, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου Κ. Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του, Ελένης...Το θρίλερ της εξαφάνισης τους μετατράπηκε σε αναπάντητη τραγωδία μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων τους σε αγροτεμάχιο στο χωριό Μπόρσι, του δήμου Ανδραβίδας. Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του, Ελένη, βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση, ο πρώτος μέσα στο όχημα το οποίο φέρεται να οδηγούσε και η δεύτερη 400 μέτρα μακριά.Πάρα πολλά είναι τα ερωτήματα και σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Αγγελική Τζιόλα, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την ώρα με ασφάλεια για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους, ενώ το μόνο που ξεκαθάρισε ήταν πως ο θάνατος τους δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Πατέρας και κόρη βρίσκονταν για οικογενειακές διακοπές στην Ηλεία και εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων. Είναι απορίας άξιον λοιπόν το να μην είχαν πάρει μαζί τους κινητά τηλέφωνα. Κάποιοι επιμένουν στο ενδεχόμενο ότι ο πατέρας έχασε τον προσανατολισμό του και το δρόμο της επιστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στο ρεζερβουάρ του οχήματος τους υπήρχε ακόμα βενζίνη, που σημαίνει ότι δεν ακινητοποίησαν το όχημα τους επειδή έμειναν από καύσιμα. Θα μπορούσαν να συνεχίσουν να κινούνται μέχρι να βρεθούν στον κεντρικό δρόμο ή μέχρι να συναντήσουν κάποιο όχημα, έτσι ώστε να ζητήσουν βοήθεια και πληροφορίες για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο κατάλυμα τους.

Ανεξήγητη ακόμη παραμένει η κίνηση του πατέρα να βγει από τον κεντρικό δρόμο, στον οποίο κινούνταν και να μπει μέσα σε χωματόδρομους και χωράφια, διανύοντας μια αρκετά μεγάλη απόσταση.

Εξετάζοντας το σενάριο του να έχασαν όντως τον προσανατολισμό τους, αναρωτιέται κανείς γιατί έμειναν μέσα στο χωράφι και δεν προσπάθησαν να βγουν από αυτό;

Όλες τα ερωτήματα αναμένεται να λυθούν από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Η ιατροδικαστής πήρε δείγματα από τους ιστούς και των δυο σορών, και τα έχει στείλει στα εργαστήρια.

Έχει ζητηθεί ακόμη, από τους συγγενείς πατέρα και κόρης όλο το ιατρικό τους ιστορικό, έτσι ώστε να ερευνηθεί το εάν έπαιρναν κάποια φαρμακευτική αγωγή, ενώ εξετάζονται με προσοχή οι πληροφορίες για ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία φέρεται να αντιμετώπιζε η 44χρονη Ελένη Λοΐζίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: