Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση με την απόπειρα απαγωγής ανηλίκων στη Γλυφάδα – Τι αποκάλυψαν τα παιδιά στους αστυνομικούς

Η είδηση πως δυο αδερφάκια ηλικίας 9 και 13 ετών κινδύνευσαν να πέσουν θύματα απαγωγής το μεσημέρι της Κυριακής (21.08.2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα ενώ πήγαιναν σε σπίτι φίλου τους για να παίξουν, προκάλεσε σοκ.Το σπίτι των παιδιών από εκείνο στο οποίο κατευθύνονταν απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια. Την ώρα που, όπως είπαν στην αστυνομία, βρίσκονταν σε φανάρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, άγνωστοι επιχείρησαν να τα αρπάξουν και να τα βάλουν σε ένα λευκό βαν.Όπως είπαν, ήταν μια ηλικιωμένη μελαμψή γυναίκα που τα πλησίασε και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από τα παιδιά, αλλά εκείνα έβαλαν τις φωνές, η γυναίκα τρόμαξε και ξαναμπήκε στο βαν για να εξαφανιστεί.



Ήταν η μητέρα του φίλου τους εκείνη που ενημέρωσε το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και έτσι ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεση. Η οποία έφερε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Όταν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας έφτασαν στο σημείο για να εξετάσουν το χώρο για πιθανά στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στη μυστηριώδη γυναίκα με το λευκό βαν που επιχείρησε να απαγάγει τα δυο παιδιά, δεν βρήκαν τίποτα...

Την ίδια ώρα σχεδόν, οι ψυχολόγοι του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας που εξέτασαν τα παιδιά, κατάλαβαν πως η ιστορία τους είχε «κενά». Συνέχισαν να συζητούν με τα δυο αδέρφια έως ότου να φτάσουν στην αλήθεια: πως η ιστορία περί απόπειρας απαγωγής ήταν «σκηνοθετημένη» από τα ίδια.

Όπως αποκαλύπτεται, τα δυο παιδιά είχαν συμφωνήσει στην ιστορία που θα έλεγαν σε όλους, πως δηλαδή κάποιος προσπάθησε να τα απαγάγει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ήταν ο 13χρονος που αποκάλυψε πως σκοπός τους ήταν να «εκδικηθούν» τους γονείς τους και να τους «φέρουν πιο κοντά», όπως φέρεται να είπε το παιδί τους αστυνομικούς.

Έφτασαν στην ιστορία της απόπειρας απαγωγής όταν ο 13χρονος διάβασε στο ίντερνετ δημοσιεύματα για φήμες περί προσπάθειας αρπαγής παιδιών από πολλές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: