Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Τραγωδία! 6χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου τη νεογέννητη αδερφούλα του

Στη σύλληψη της 62χρονης Kathleen Marie Steele προχώρησαν οι αρχές στη Φλόριντα επειδή άφησε χωρίς επιτήρηση τα 3 παιδιά της στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 13ων ημερών κορούλας της.Σύμφωνα με τις αρχές, η 62χρονη άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές.Λίγο αργότερα, η 13ων ημερών κορούλα της άρχισε να κλαίει, εξαγριώνοντας τον 6χρονο γιο της. Την έβγαλε τότε από το αυτοκίνητο, άρχισε να την ταρακουνά, την έριξε κάτω και άρχισε να χτυπά το κεφαλάκι της στο τσιμέντο.


Μετά την άγρια επίθεση και πριν προλάβει να επιστρέψει η μητέρα τους, ο 6χρονος έβαλε ξανά την αδερφούλα του στο πίσω κάθισμα.

Πέρασαν 2 ώρες μέχρι να καταλάβει η 62χρονη τι είχε συμβεί και να καλέσει για βοήθεια. Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Petersburg General Hospital όπου και ανακηρύχθηκε νεκρό.

Ο ανήλικος, που δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω της ηλικίας του, παραδέχτηκε την επίθεση. Από τότε έχει μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο και οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει σοβαρά προβλήματα στη συμπεριφορά του.

"Το κρανίο της είχε ραγίσει σε πολλά σημεία. Ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ", δήλωσε ο σερίφης Bob Gualtieri.

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια: