Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ναρκωτικά, αίμα, βωμός μωρών: Φωτό φρίκης στο δωμάτιο όπου πέθανε ο Τζάκσον


Στη σκιά των όσων ήρθαν στη δημοσιότητα αναφορικά με τα ευρήματα των αρχών στη Neverland, στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, έρχεται να προστεθεί και μια άλλη αποκάλυψη.Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, 7 χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή οι Αρχές αποκάλυψαν ότι στο σπίτι του θρύλου της ποπ είχαν βρεθεί συλλογές από φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.Τώρα, έρχονται στο φως εικόνες από τον προσωπικό χώρο του Τζάκσον, την κρεβατοκάμαρά του, εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες του μέρες και ώρες στη ζωή. 


Όπως φαίνεται στις εικόνες, στον χώρο υπάρχουν δεκάδες φιαλίδια με ναρκωτικές ουσίες, ένα ματωμένο πουκάμισο, και ένας παράξενος "βωμός" αφιερωμένος σε μωρά στη συρταριέρα του υπνοδωματίου. Οι συγγραφείς Mark Langhorne και Matt Richard αναφέρουν με λεπτομέρειες στο βιβλίο τους "83 Minutes: The Doctor, The Damage, and the Shocking Death of Michael Jackson", τις τελευταίες στιγμές του θρύλου της ποπ πριν περάσει στην αιωνιότητα στις 25 Ιουνίου του 2009.

Σε ένα απόσπασμα, όπως δημοσιεύει η Radar Online, οι συγγραφείς περιγράφουν λεπτομερώς πως η κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον στην έπαυλή του στο Holmby Hills στο Λος Άντζελες, ήταν γεμάτη με δεκάδες μπουκαλάκια με χάπια, φιάλες οξυγόνου και λοιπό ιατρικό εξοπλισμό. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι το υπνοδωμάτιο "μύριζε απαίσια", γιατί ο Τζάκσον είχε αρνηθεί την πρόσβαση στο δωμάτιο στις καθαρίστριες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στη δημοσιότητα το δωμάτιο του Τζάκσον, όπου η πρόσβαση ήταν απαγορευμένη σε όλους πριν ελαχίστων πριν πεθάνει, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που δίνονται στη δημοσιότητα οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τα ευρήματα της αστυνομίας αμέσως μετά τον θάνατο του βασιλία της ποπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: