Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πατέρας βιαστής! Κακοποιούσε σεξουαλικά την ίδια του την κόρη για πάνω από ένα χρόνο!

Μια ιστορία φρίκης εκτυλισσόταν για πάνω από έναν χρόνο στο σπίτι μιας οικογένειας στο Περιστέρι. Πατέρας βίαζε την ίδια του την κόρη για πάνω από έναν χρόνο και την απειλούσε για να μην αποκαλύψει τις αποτρόπαιες πράξεις του.Όμως το παιδί δεν άντεξε! Πήγε στην μητέρα του και της είπε ότι ο ίδιος του ο πατέρας το βίαζε από το 2015 έως και σήμερα τόσο στο σπίτι τους στο Περιστέρι, όσο και στο εξοχικό τους όπου περνούσαν τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα νησί των Κυκλάδων.



Για να κρατήσει το στόμα του κλειστό ο διεστραμμένος πατέρας απειλούσε το ίδιο του το παιδί χωρίς αιδώ! Μόλις όμως το παιδί δεν άντεξε και περιέγραψε τα όσα ζούσε στην μητέρα του εκείνη πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Το παιδί εξετάστηκε απο ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ο βιασμός. Έτσι, την περασμένη Δευτέρα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα - βιαστή. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ και ειδικά η μητέρα που έχει καταρρεύσει υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ της χορηγείται και φαρμακευτική αγωγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: