Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τραγωδία για γνωστό σεφ: Η 9χρονη κόρη του ξεψύχησε στην άσφαλτο

Τραγικός επίλογος για ένα εννιάχρονο κορίτσι. Η Μελίνα - Ελένη Besnard έχασε τη ζωή της σε τροχαίο την περασμένη Δευτέρα στο Δερβένι Κορινθίας, κι ενώ πήγαινε με τη μητέρα της στον τόπο καταγωγής της, προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.Tο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της με μοναδικό συνεπιβάτη την κόρη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών. Η μητέρα του κοριτσιού παραμένει σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Κορίνθου. Το άτυχο κοριτσάκι εξέπνευσε επί τόπου.



Ο νονός της μικρής Νίκος Κοτσάς μίλησε στο protothema.gr για το συμβάν που συγκλονίζει:
"Η μητέρα του κοριτσιού νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και αυτή τη στιγμή είναι σε καταστολή . Δεν γνωρίζει ότι το κοριτσάκι της έχει φύγει από τη ζωή . Δεν ξέρουμε πως θα της το πούμε. Ο πατέρας δεν μπορεί να συνέλθει . Κλαίει συνέχεια και όπως όλοι μας δεν μπορούμε να το πιστέψουμε". Σύμφωνα με τον κύριο Κοτσά όλα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστο.

"Το κοριτσάκι καθόταν στο πίσω κάθισμα από τη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου . Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος . Οι αξιωματικοί της τροχαίας , μας είπαν πως η μητέρα έχασε τον έλεγχο όταν κάτι παθολογικό της συνέβη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ελπίζουμε όλοι να γίνει καλά και να διαλευκανθεί το τροχαίο" ανέφερε.

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο.

Η 9χρονη, όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.

Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: