Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Σάλος! Συλλογή ερωτικών ταινιών με ανήλικους στο σπίτι του Michael Jackson

Σύμφωνα με την αναφορά, στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του Michael Jackson βρέθηκαν τουλάχιστον 7 συλλογές με γυμνά έφηβα αγόρια. "Είχε αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, γυμνό ενηλίκων με παιδιά και σαδομαζοχιστικό", δήλωσε ένας ερευνητής.Αναφέρεται ακόμα πως το υλικό με γυμνούς άντρες και γυναίκες μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για να παρασύρει και να κακοποιήσει μικρά παιδιά. Υπενθυμίζεται πως ο Michael Jackson είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Gavin Arvizo και αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.


Οι κατηγορίες του Gavin Arvizo ήταν παρόμοιες με αυτές του 13χρονου Jordan Chandler που είχε κατηγορήσει τον Michael Jackson ότι τον παρενόχλησε. Δεν είχαν απαγγελθεί ποτέ τότε κατηγορίες εναντίον του όταν οι αρχές ανακάλυψαν πως ο πατέρας του προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα από τον τραγουδιστή και η μητέρα του ισχυριζόταν πως ο Michael Jackson δεν άγγιξε ποτέ τον γιο της. Ο Jordan ωστόσο μπορούσε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους γλουτούς του Michael Jackson και διακριτικά γνωρίσματα που είχε στους όρχεις και το πέος του. Η οικογένεια του Chandler συμβιβάστηκε με 22 εκατομμύρια δολάρια και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια.

Πολλά από τα βιβλιά και τα βίντεο που είχαν βρεθεί περιγράφονται με λεπτομέρειες σε δικαστικά έγγραφα της εποχής που κατατέθηκαν μετά τους ισχυρισμούς πως ένα ανήλικο αγόρι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον διάσημο τραγουδιστή πολλές φορές.

Μια από τις συλλογές που βρέθηκαν στο ράντσο του περιγράφεται στα δικαστικά έγγραφα ως "γυμνές φωτογραφίες εφήβων από τα τέλη του 1800". Η έρευνα στο σπίτι του έγινε τον Νοέμβριο του 2003 και ενώ ο Michael Jackson βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Όταν επέστρεψε στην Καλιφόρνια ο Michael Jackson παραδόθηκε στις αρχές.

Μεταξύ όσων βρέθηκαν στο ράντσο του υπήρχε και ένα βιβλίο με γυμνά παιδιά, ενώ βρέθηκαν και πολλά βιβλία με γυμνούς και ημίγυμνους ομοφυλόφιλους άντρες στην κρεβατοκάμαρά του. Το RadarOnline επικοινώνησε με τον βοηθό εισαγγελέα Ron Zonen για την υπόθεση, καθώς ήταν στην ομάδα δίωξης που έσυρε τον Michael Jackson στο δικαστήριο.

"Ο Michael Jackson παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: