Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

H Πωλίνα ψάχνει τον γιο της στη Γλασκώβη -Αγνοείται από την Κυριακή

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια ο γιος της έχει να επικοινωνήσει μαζί της 4 ημέρες και η ίδια ανησυχεί έντονα. Μετά από τη δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσε, η αστυνομία από την πλευρά της ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρίσκεται στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαιοδοσία.Η τραγουδίστρια επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον 21χρονο Αποστόλη το βράδυ του Σαββάτου, όταν εκείνος της γνωστοποίησε ότι την Κυριακή θα ταξίδευε με προορισμό την Ελλάδα.



Το απόγευμα της Κυριακής η Πωλίνα βρέθηκε στο «’Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τον 21χρονο όμως ο ίδιος δεν αποβιβάστηκε ποτέ από την πτήση που προσγειώθηκε στην Ελλάδα περίπου στις 20:30. Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία.

«Πήγα στην αστυνομία για να έχω την πρόσβαση, γιατί επειδή είναι ενήλικος υπάρχει το απόρρητο των εισιτηρίων, να μπορέσεις να δεις αν ήταν στην λίστα των επιβατών ή όχι», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια η οποία μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί καθώς το κινητό  τηλέφωνο του Αποστόλη είναι απενεργοποιημένο.

Όπως λέει η ίδια δεν θέλει να βάζει με το μυαλό της το κακό και προσπαθεί παρά την αγωνία της να διατηρήσει την ψυχραιμία της προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν τα ίχνη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: