Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Μίνας Αρναούτη - Θα χειρουργηθεί για έκτη φορά

Την ώρα που γίνεται μάχη χαρακωμάτων για το αν στη θέση του οδηγού του μαύρου τζιπ το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, ήταν ο Παντελής Παντελίδης ή η Φρόσω Κυριάκου, ο τρίτος κρίκος αυτής της τραγωδίας, η Μίνα Αρναούτη δίνει τη δική της μάχη στον Ευαγγελισμό.Όπως δήλωσε στο star.gr o δικηγόρος της Γιάννης Κωλέττης «η Μίνα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Σκεφτείτε πως είναι μια νεαρή γυναίκα που μπήκε στο νοσοκομείο το χειμώνα και πια έχει φτάσει καλοκαίρι. Έχει ταλαιπωρηθεί και έχει κουραστεί από τα απανωτά χειρουργεία αν και ευτυχώς η ζωή της πια δεν κινδυνεύει. Ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες θα χειρουργηθεί για 6η φορά. Έχει αλλάξει δραματικά η ζωή και η δική της και της οικογένειάς της.



Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα καθώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα έξοδα της πολυδάπανης θεραπείας της καλύπτονται αποκλειστικά από ιδίους πόρους. Σκεφτείτε μια οικογένεια που εκτός από την αγωνία για το παιδί της έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα» επισημαίνει ο κύριος Κωλέττης.

Όπως ξεκαθάρισε στο star.gr ο δικηγόρος της 30χρονης «δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε κάποιους να γράφουν ανακρίβειες που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη κακή ψυχολογική κατάσταση της Μίνας. Κάποια sites (περίπου 10) θα λάβουν αγωγές για προσβολή προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειας της εντολέως μου» διαμήνυσε ο κύριος Κωλέττης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: