Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Επασχε από καρκίνο η Γεωργία Αποστόλου

Η αποκάλυψη του ιερέα που τέλεσε την εξόδιο ακουλουθία της ηθοποιού, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Νεκροταφείο Σχιστού, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας.Την άγνωστη μάχη που έδωσε η Γεωργία Αποστόλου με τον καρκίνο, αποκάλυψε ο πατέρας Σιλουανός, που λειτουργεί στον Άγιο Άνδρεα Πετραλώνων και τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της ηθοποιού, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. 



«Ένα υπέροχο, γλυκό παιδί, που έφυγε χτυπημένο από καρκίνο. Σε κανέναν δεν το είχε πει. 
Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν», αναφέρει ο ιερέας στην εφημερίδα Espresso.

Ο πατέρας Σιλουανός αποκάλυψε ότι η Γεωργία Αποστόλου, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, έφτασε υποβασταζόμενη στον ναό για να κοινωνήσει: «Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να μιλήσει».

Όσο για την τελευταία της επιθυμία, ο πατέρας Σιλουανός, αποκάλυψε ότι η Γεωργία Αποστόλου ήθελε να τελεστεί η κηδεία της, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το 2011 είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η Γεωργία Αποστόλου είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να γίνει μοναχή. Ο πατέρας Σιλουανός διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία. «Το διαψεύδω. Ποτέ δεν έγινε αυτό, σας διαβεβαιώνω. Μόνο καλοσύνες έκανε η Γεωργία, που τις έκρυβε από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: