Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ελευθερία Αγραφιώτου: Είχε οικονομικές διαφορές με τρία άτομα!

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε κι άλλα άτομα από το φιλικό περιβάλλον της Ελευθερίας Αγραφιώτου και μίλησε μαζί τους. Μία φίλη της, την είχε δει δέκα μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο σε γνωστό στέκι της περιοχής και μετά να κατευθύνεται προς το σουπερμάρκετ που βρίσκεται πολύ κοντά. Σκέφτηκε πως είχε αφήσει στο αυτοκίνητο της στο υπόγειο γκαράζ, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης στην περιοχή. Όπως είπε, όταν οι δύο γυναίκες συναντιόνταν για καφέ, η Ελευθερία έδειχνε προβληματισμένη και πεσμένη ψυχολογικά. Μιλούσε συχνά για την ασθένεια της μητέρα της κι έκλαιγε.



Σύμφωνα με μία άλλη φίλη το μεγάλο παράπονο της Ελευθερίας, ήταν ότι δεν είχε σύντροφο. Της μιλούσε συχνά για την μεγάλη ανάγκη της να μοιραστεί με κάποιον τη ζωή της. «Όταν έμαθα για τη δολοφονία, σκέφτηκα αμέσως μήπως είχε γνωρίσει κάποιον που είχε βλέψεις στα χρήματα της και τελικά τη σκότωσε. Γιατί μια γυναίκα μόνη της, όσο έξυπνη και μορφωμένη κι αν είναι, αν ερωτευθεί μπορεί να την πατήσει…» είπε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμα πως η Ελευθερία της είχε αναφέρει πως τον τελευταίο χρόνο πήγαινε σε ένα γυμναστήριο μία με δύο φορές την εβδομάδα, χωρίς να της πει σε ποιο ακριβώς.

Μία ακόμα φίλη αναφέρθηκε σε περιστατικά που της συνέβησαν τόσο στη Νέα Μάκρη όσο και στο σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο. Φαίνεται πως το θύμα είχε οικονομικές διαφορές με ένα ζευγάρι ενοικιαστών και έναν ακόμη άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: