Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σύγχρονη Μήδεια - Έσφαξε και διαμέλισε τα 3 παιδιά της

Τα τρία αγοράκια, ο 8χρονος Jaikare Rahaman, ο 5χρονος Jeremiah Adams και ο 2χρονος Avery Robinson, βρέθηκαν σε ντουλάπα δωματίου του σπιτιού τους στο Φοίνιξ. Τα άψυχα κορμάκια τους ήταν μερικώς διαμελισμένα. Η μητέρα των 3 αγοριών, που φέρεται να είναι έγκυος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά και τον λαιμό της. Η νεαρή γυναίκα ζούσε στο σπίτι της μητέρας της, όπου οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φριχτό έγκλημα.



Ο αδερφός της είπε στις αρχές πως η 29χρονη φερόταν πολύ παράξενα πριν από την αιματοχυσία. Όταν γύρισε σπίτι μετά τη δουλειά την Τετάρτη άρχισε να του μιλά για τη θρησκεία και μετά τον κλείδωσε έξω από το σπίτι. Αφού έσπασε την πόρτα τη βρήκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο μπάνιο. Ενώ εκείνος πήγε να φέρει πετσέτες για να σταματήσει την ακατάσχετη αιμορραγία, η 29χρονη προσπάθησε να πνίξει τον εαυτό της. Είπε μάλιστα στον εαυτό της πως είναι έγκυος ενώ αυτομαχαιρώθηκε στο στομάχι.

Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, είπε στους αστυνομικούς πως τα παιδιά της ήταν με άλλο μέλος της οικογένειας. Τα πτώματα των 3 παιδιών βρέθηκαν από τους αστυνομικούς μετά τις έρευνες στο σπίτι της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: