Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πέθανε η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου - Σπαρακτική η μητέρα της μικρής Νίκης: Άγγελος ήρθες, άγγελος έφυγες

Η 16χρονη Νίκη τελικά δεν άντεξε... Άφησε την τελευταία πνοή της, μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο. Η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, ήταν ένα από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού.Και με ένα συγκινητικό tweet ανακοίνωσαν στα social media την απώλεια του παιδιού τους.



Η μητέρας της έγραψε:

Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη .... Ειμαι πολυ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...εισαι η Νικη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα.

Το Σάββατο, 28 Μαΐου, η 16χρονη Νίκη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Από εκείνη τη στιγμή το κορίτσι πάλευε για τη ζωή του στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια προσευχόταν για ένα θαύμα.

Παρά τις απίστευτα δύσκολες στιγμές, οι γονείς της 16χρονης Νίκης, αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες να δωρίσουν τα όργανά της. Οι γονείς βρήκαν τη δύναμη και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα. Μια πράξη με δύναμη ψυχής και από τους δύο γονείς που υπέφεραν για το κοριτσάκι τους. Τον "άγγελό" τους, όπως ο ίδιος ο βουλευτής αποκαλούσε την 16χρονη κόρη του, η οποία είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένεια, αφού ήταν ένα παιδί με αυτισμό. Η μητέρα της μάλιστα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: