Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Αγραφιώτου: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή! Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και πιθανότητα βιασμού

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αμαρουσίου, ύστερα από 34 ημέρες που ήταν αγνοούμενη. Μάλιστα, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από τη φριχτή δολοφονία να κρύβεται ο "δράκος του Αμαρουσίου". Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 69χρονης συνταξιούχου, διαπίστωσε 22 εκατοστά κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα, σπασμένα πλευρά εκατέρωθεν και κάταγμα στην κλείδα. Όμως η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δράστης την χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στην συνέχεια την έριξε από τις σκάλες.



Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 69χρονης δεν μπορεί να διαπιστωθεί βιασμός. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο, οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι το ανθρωπόμορφο κτήνος ενδεχομένως την βίαζε ενώ ψυχορραγούσε!

Σημειώνεται, ότι η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, με τους συγγενείς της να έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήρε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, ένιωσε έντονη δυσοσμία. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από έρευνες στο χώρο, βρέθηκε τελικά σε κρυφό σημείο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ, το πτώμα γυναίκας και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, κάτι που σημαίνει πως ο θάνατος της επήλθε πολλές ημέρες πριν την αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο. Δίπλα της βρέθηκαν η τσάντα της με τα πράγματά της και το κινητό της τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εσώρουχο και τα παπούτσια βρέθηκαν κοντά στο πτώμα, δίπλα στο κλιμακοστάσιο.

Στο ίδιο πάρκινγκ - σε άλλο επίπεδο - είχε εντοπιστεί από τις 14 Μαϊου το αυτοκίνητό της. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έγιναν έρευνες δυο επίπεδα παρακάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: