Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ασταμάτητες οι έρευνες για τη μικρή Μαρία – Εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στο Σκαραμαγκά

Κάθε λεπτό που περνάει η αγωνία για την 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά μεγαλώνει. Οι έρευνες ολονύχτιες αλλά δυστυχώς για την ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα, άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή απ' όπου εξαφανίστηκε το παίδι. Με το πρώτο φως της μέρας, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην περιοχή κοντά στο κέντρο φιλοξενείας στο Σχιτό. Άκαρπες και αυτές...



Το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην περιοχή για να γιορτάσουν το Πάσχα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε με το αδερφάκι της.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η μικρή Μαρία - Ειρήνη Πρίντεζη αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού. Ο πατέρας της, Αντώνης Πρίντεζης, έκανε δραματική έκκληση μέσω του newsit.gr σε όποιον μπορεί να βοηθήσει για να βρεθεί η κορούλα του. «Μέσα σε τρία λεπτά, την έχασα» λέει συγκλονισμένος και περιγράφει πως τα παιδιά έπαιζαν όταν η μικρή Μαρία εξαφανίστηκε. «Έψηνα το αρνί και έχασα το ένα μου παιδί» λέει στο newsit.gr και συνεχίζει: «Κάνουμε έκκληση να βρεθεί το παιδί μας».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Γιαννόπουλος, επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού δήλωσε στο newsit.gr πως είναι ένα από τα πιο δύσκολα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει. Κι εκείνος με τη σειρά του έκανε έκκληση «να κινητοποιηθεί ο κόσμος» για να βρεθεί το μικρό κοριτσάκι.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές και μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού. Η περιοχή του Σκαραμαγκά όπου χάθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Η μικρή Μαρία αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Η οικογένεια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με το Χαμόγελο του Παιδιού στο 116.000 είτε με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: