Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Θρίλερ η δολοφονία του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη - Ήξερε τον δολοφόνο του

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την άγρια δολοφονία του 20χρονου φοιτητή πληροφορικής, του οποίου το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το περασμένο Σάββατο, σε θαμνώδη περιοχή της Πεντέλης και συγκεκριμένα στη θέση Άγιος Πέτρος από μοναχικό περιπατητή.Ο 20χρονος φοιτητής, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, φέρει τουλάχιστον τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα τυφλό στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα.



Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται από τους ερευνητές της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο εξιχνιάσης της μυστηριώδους δολοφονίας, ότι αρχικά ο 20χρονος Θοδωρής συναντήθηκε σε άλλο σημείο με το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του και στη συνέχεια κατέληξαν στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρός, καθώς από την επί τόπια εξερεύνηση βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί φέρονται πεπεισμένοι πως ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του, καθώς φαίνεται πως ήταν γνωστοί του και το παιδί έφθασε στο σημείο ανυποψίαστο για το τι επρόκειτο να συμβεί. Άλλωστε στο πτώμα δεν ανιχνεύθηκαν μώλωπες ή σημάδια πάλης που να δείχνουν πως ο άτυχος φοιτητής αντιστάθηκε και πάλεψε με τον οπλοφόρο.

Ο δολοφόνος του 20χρονου φοιτητή της πληροφορικής, φαίνεται να αιφνιδίασε το θύμα του πυροβολώντας τον σχεδόν εξ' επαφής, αρχικά στο κεφάλι όπου του προκάλεσε το διαμπερές τραύμα στο κρόταφο, το οποίο είναι και το θανατηφόρο.

Στη συνέχεια με το ίδιο κυνηγετικό όπλο, ο ίδιος άνθρωπος πυροβόλησε εκ νέου τον άτυχο Θοδωρή, τόσο στο θώρακα, πάντα σχεδόν εξ' επαφής, όσο και στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας έτσι ένα νέο διαμπερές τραύμα.

Δίπλα στο πτώμα του άτυχου φοιτητή, βρέθηκαν δυο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πλην όμως οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, δεν είναι σε θέση να πουν εάν πρόκειται για τα φυσίγγια απο το επίμαχο κυνηγετικό όπλο, εν προκειμένω καραμπίνα, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται κυνηγότοπος και είναι διάσπαρτος με φυσίγγια κυνηγετικών όπλων.

Οι αστυνομικοί στην κυριολεξία βρίσκονται μπροστά σε έναν “τοίχο” καθώς δεν έχουν στα χέρια τους το παραμικρό στοιχείο και κατά συνέπεια λείπει από την έρευνα το πλέον βασικό στοιχείο. Το κίνητρο τις δολοφονίας.

Ο άτυχος νεαρός δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές για το παραμικρό και κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί ψάχνουν στο σκοτάδι.

Κάποιες σκόρπιες πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους για εμπλοκή του θύματος με παρέες που δεν κινούνταν στο χώρο της νομιμότητας, δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί, καθώς τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι ερευνητές της Ασφάλειας να λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Τέλος, φως σε αυτό το ερωτηματικό θα ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, και θα δείξουν πολλά για τις ενδεχομένως κρυφές παρέες του 20χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: