Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Δημοσκόπηση: 20 μονάδες χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης

Τη μνημονιακή απομόνωση φαίνεται ότι αρχίζει να γεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος 15 μήνες μετά την παραμονή του στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας, χάνει σημαντικά την προεκλογική του αίγλη και έρχεται αντιμέτωπος με την πλάτη των απογοητευμένων Ελλήνων.Η αυτοδιάψευση της κυβέρνησης που απορρέει από την αντίθεση των πεπραγμένων της σε σχέση με τις υποσχέσεις της προς τον ελληνικό λαό, κάνει πλέον ορατά τα αποτελέσματά της στην κοινωνία. Τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο της Μακεδονίας εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 20 μονάδες από το ποσοστό που κατείχε στις «πανηγυρικές» εθνικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. 



Σήμερα το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει μόλις μέχρι το 15,5%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Thessnews», την ώρα που τον περασμένο Σεπτέμβριο απολάμβανε ένα 35,4% και προηγούνταν της ΝΔ που άγγιζε το 28,09%. 

Στην Α' Θεσσαλονίκης -σήμερα- η ΝΔ διατηρεί τα ποσοστά της στο 25,5%, ωστόσο προηγείται κατά δέκα μονάδες από το κυβερνών κόμμα. 

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, ενώ την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ (6%) και έπεται η Ένωση Κεντρώων με 5,5%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: