Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Κρήτη: Θάνατος στην ξαπλώστρα παραλίας για 16χρονο μαθητή - Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν!


Ο αιφνίδιος θάνατος ενός 16χρονου μαθητή της Α' Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο στην οικογένειά του αλλά και μεγάλη θλίψη στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Βαλεντίνος, ένα πολύ χαρούμενο παιδί, μόνιμα γελαστό, ιδιαίτερα αγαπητό στους συμμαθητές αλλά και στους καθηγητές του, η ψυχή της παρέας, όπως το περιγράφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες (17-05-2016) στις 16.00 περίπου το απόγευμα, στην παραλία του Πλατανιά όπου είχε πάει με φίλους του για να κολυμπήσει και να περάσει λίγη ώρα ευχάριστα.


Η καρδιά του Βαλεντίνου, επιβαρυμένη από κάποιο πρόβλημα που είχε αλλά αγνοούσε, σταμάτησε να χτυπά για πάντα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Ο 16χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή κάτω απ' τον ήλιο, δίπλα στα γαλάζια νερά της θάλασσας που τόσο αγαπούσε.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Βαλεντίνος, που φαινόταν να κοιμάται στην ξαπλώστρα για να ξεκουραστεί, όπως τους είχε πει λίγο νωρίτερα, έφυγε για πάντα. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που κλήθηκε αλλά και ο πατέρας του παιδιού, το 16χρονο αγόρι ήταν ήδη νεκρό.

Όλη η τάξη του, οι μαθητές όλου του 1ου ΕΠΑΛ, οι καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου, οι γνωστοί του και οι φίλοι του, όλοι συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, όλοι θρηνούν για το χαμογελαστό αγόρι που δεν θα ξαναδούν.

Πηγή: rethnea.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: