Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο να γιορτάσουμε»

Να γεμίσουν την Κυριακή τους «Ζωσιμάδες» καλεί η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα τους φιλάθλους της ομάδας, ζητώντας τους να στηρίξουν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη έπειτα από την αδειοδότηση που εξασφαλίστηκε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η ομάδα μας ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια έναν υγιή, αναπτυξιακό και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, μια προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ, με στόχο την ορθολογική λειτουργία της, βασιζόμενη στις υποδομές της και στοχεύοντας στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. 

Η προσπάθεια μας αυτή αμφισβητήθηκε έντονα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά εμείς είχαμε πίστη, υπομονή και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε. Κάναμε λάθη αλλά μάθαμε από αυτά. Δεν χάσαμε ποτέ τον στόχο μας και παρά τις δυσκολίες, σε μια περίοδο που όλοι περνάμε οικονομικές στενωπούς, καταφέραμε και να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα και να κρατήσουμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Ρυθμίσεις, εξοφλήσεις, συμμάζεμα των εξόδων μας από τη μία, ανταγωνιστικότητα, εντυπωσιακά αποτελέσματα, οργάνωση των υποδομών μας, ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, βραβεύσεις και καθολική αναγνώριση από την άλλη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε. 

Τα καταφέραμε γιατί το πιστέψαμε. Τα καταφέραμε γιατί οι φίλοι και συμπαραστάτες μας ήταν πιο πολλοί από αυτούς που μας πολέμησαν. Τα καταφέραμε και τώρα δρέπουμε τους καρπούς της προσπάθειας μας. Τα καταφέραμε και τα πεντηκοστά μας γενέθλια θα αποτελέσουν πλέον ορόσημο για ακόμη καλύτερες μέρες. 

Καλούμε σήμερα όλο τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Να γιορτάσουμε μαζί. Να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να πάμε τον ΠΑΣ πιο ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορούμε. 

Μέσα από την καρδιά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτά τα χρόνια. 

Και μια πρόσκληση σε όλους να έρθουν κοντά στην ομάδα μας. 

Να γράψουμε κι άλλες χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: