Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Πάτρα: Συγκλονίζει ο μυστηριώδης θάνατος μητέρας που ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Θεριανού Αχαΐας, η τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 31χρονης Πάολας Πολυγέννη - Θανοπούλου, μητέρας δυο παιδιών και εγκύου στον όγδοο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη χθες στις 10.30 το πρωί μέσα στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της αδικοχαμένης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία.



Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε. Εντός της ημέρας, θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Η Πάολα Πολυγένη ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Θανόπουλο και ήταν μητέρα δυο παιδιών, τεσσάρων και ενάμιση ετών, ενώ περίμενε να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: