Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

«Είχα Κάποτε Μια Αγάπη»: Μαζί με τον Παντελή μέχρι το τέλος ο κόσμος! (VIDEO)

Με το τραγούδι «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη» ο Παντελής Παντελίδης έφτασε στην τελευταία του κατοικία, όπου, όπως και στην εκκλησία, επικράτησε το αδιαχώρητο! Το πλήθος ήταν τόσο μεγάλο, που το φέρετρο κατάφερε με δυσκολία να μπει στο κοιμητήριο, ενώ ο πόνος «χάραξε» τα πρόσωπα της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων του.Το λευκό φέρετρο, σκεπασμένο με την γαλανόλευκη, βγήκε από την νεκροφόρα που το μετέφερε από την εκκλησία, με τους μουσικούς του Παντελή να τον συντροφεύουν για τελευταία φορά και το πλήθος να χειροκροτεί και να ρίχνει λουλούδια.



Όπως και στην εκκλησία, έτσι και στο κοιμητήριο, ο κόσμος ήταν εκεί, να χειροκροτήσει τον τραγουδιστή, δείχνοντάς του την αγάπη του μέχρι την ύστατη στιγμή. Τόσος πολύς ήταν ο κόσμος, που οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών έκαναν συνεχώς εκκλήσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να περάσει η νεκρική πομπή!

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Παντελής έφτασε στην τελευταία του κατοικία: οι πόρτες του κοιμητηρίου έκλεισαν και η αυλαία για τον τραγουδιστή -που «έφυγε» την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στα 33 του, μετά από φριχτό τροχαίο- έπεσε…


Δεν υπάρχουν σχόλια: