Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Παντελίδης: Συγκινεί το video από το party για τα παιδιά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα”!

Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα. Ο Παντελής Παντελίδης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που είχε στη Βουλιαγμένης. Ο θάνατός του γέμισε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και απλούς ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια τους. Το παιδί με τη “χρυσή καρδιά” όπως έλεγαν όλοι ήταν πάντα στο πλευρό όσων τον χρειάζονταν. Πριν από ένα χρόνο περίπου είχε γίνει εθελοντή δότης μυελού των οστών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αγάπης (δες εδώ), ενώ δυο χρόνια πριν, το Φλεβάρη του 2014, είχε τραγουδήσει στο παιδικό πάρτυ που οργανώθηκε στην Ογκολογική Μονάδα παίδων “Ελπίδα” δίνοντας χαρά στα παιδιά. 

Ο Παντελής Παντελίδης, μετά τη γιορτή, είχε μοιράσει δώρα στα παιδιά και σκορπίζοντας χαμόγελα στις αθώες ψυχούλες. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μάλιστα ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της μονάδας έχοντας την ευκαιρία να δει όσα παιδιά βρίσκονταν στα δωμάτια, και είχε δώσει τις ευχές του για ανάρρωση στους γονείς τους.


Δες το video του καλού του φίλου Χάρη Λεμπιδάκη από την εμφάνιση που είχε κάνει ο Παντελής Παντελίδης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων:


Δεν υπάρχουν σχόλια: