Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Θα έμπαινε στο στούντιο αυτή την εβδομάδα


Δεκάδες τραγούδια, τα περισσότερα σε πρωτόλεια μορφή αλλά και πολλά που είχαν «δουλευτεί» περισσότερο, άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή σε ένα από αυτά τα τραγικά παιχνίδια που παίζει η μοίρα στους ανθρώπους.Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία σκέψη για να προχωρήσει οτιδήποτε δισκογραφικό τον αφορά. Στην εταιρία του όλοι είναι ακόμη σοκαρισμένοι από την απώλεια ενός παιδιού, που έσκασε σαν κομήτης στην ελληνική μουσική με ένα δικό του ηχόχρωμα, που μίλησε αμέσως στον απλό κόσμο.


Αυτή την εβδομάδα μάλιστα θα έμπαινε στο στούντιο, για να συνεχίσει την ηχογράφηση του καινούριου του δίσκου. Όπως είχε πει στον παραγωγό του, ήθελε πρώτα να γίνει η πρεμιέρα του στο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανιζόταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ώστε να έχει φύγει από πάνω του το άγχος μιας πρεμιέρας που δεν έμελλε τελικά να γίνει ποτέ.

Ήταν τόσο απρόσμενο αυτό που έγινε και έφυγε τόσο νέος που δεν υπήρχε καν η σκέψη από την εταιρία του να ηχογραφήσει κάποιο live άλμπουμ. Όπως έλεγε μάλιστα προ ημερών στέλεχος της Minos-Emi, η δισκογραφική στην οποία ανήκε, ήταν τόσο φρέσκος στον χώρο, που το live άλμπουμ μπορούσε να περιμένει τουλάχιστον πέντε χρόνια ακόμη.

Τότε θα είχε κυκλοφορήσει τουλάχιστον ισάριθμες ολοκληρωμένες studio δουλειές και θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή των καλύτερων τραγουδιών για να βγει στην αγορά ένα live του Παντελή...

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και γράφονται διάφορα για ότι άφησε πίσω του ο νεαρός ερμηνευτής και έχει να κάνει με την μουσική του. Υπάρχει το σενάριο που θέλει τον Αντώνη Ρέμο -επρόκειτο να συνεργαστούν και είχαν γίνει κολλητοί φίλοι- να ερμηνεύει κάποια τραγούδια του, κάτι που φέρεται να επιθυμεί και η οικογένειά του. Όμως σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, ικανού όχι φυσικά να σβήσει, αλλά να απαλύνει κάπως την απέραντη θλίψη για τον θάνατο του παιδιού που έζησε και έσβησε σαν ένας ροκ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: