Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ραγίζουν καρδιές: Στην εκκλησία για προσκύνημα η σορός με το "Είχα κάποτε μια αγάπη" - Συγκλονιστικό Βίντεο

Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής -που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη»- και χειροκροτήματα από δεκάδες θαυμαστές και φίλους που έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας από νωρίς το πρωί.Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη και σχεδόν λιπόθυμη, ψιθυρίζοντας «παιδί μου, πού πας παιδί μου;». Την οικογένεια ακολούθησε πλήθος κόσμου στο εσωτερικό του ιερού ναού. Γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του, θα συνοδεύσουν σήμερα τον αγαπημένο τους Παντελή στην τελευταία του κατοικία.

Ήδη από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία είχε γεμίσει από κόσμο για να αποχαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσέλευση πολλών νέων παιδιών τα οποία έχουν ήδη σπεύσει στην εκκλησία προκείμενου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο του καλλιτέχνη. 

Οι περισσότεροι κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι ενώ μία γυναίκα κρατάει τα διακριτικά  που υποδηλώνουν την ιδιότητα του Μηχανικού του Πολεμικού Ναυτικού και τα οποία πρόκειται να αφήσει στη σορό του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: