Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ρουβάς: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη!


Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media και όλοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του τραγουδιστή που βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές.Συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας είπαν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη το μεσημέρι του Σαββάτου. Πολλά νυχτερινά σχήματα παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη πένθους, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν μέσα στο πρόγραμμά τους ή ολόκληρο το πρόγραμμα τραγούδια σε εκείνον.



Ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από τη σελίδα του στο facebooκ. Μίλησε μάλιστα για εκείνον με τα καλύτερα λόγια όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν το βράδυ του Σαββάτου σε έκθεση αυτοκινήτου στο Ζάππειο.

“Προσωπικά δεν τον γνώριζα γιατί δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε, ούτε να κάνουμε παρέα. Τον είχα δει μια δυο φορές από κοντά, πολύ ευγενικό παιδί και μην ξεχνάτε ότι ήταν ένα παιδί αυτοδίδακτο που αγαπούσε τη μουσική, και ξεκίνησε μόνος του και με την παρότρυνση των φίλων του μέσα από το ίντερνετ, αυτό έδειχνε πόσο πολύ λάτρευε αυτό που έκανε”, είπε ο Σάκης φανερά συγκινημένος.

Ένα βράδυ νωρίτερα του αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε στο Estate όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τους Onirama. Δες τη συγκινιτική στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: