Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τραγικό: Αύριο θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελής Παντελίδης


Έκανε πρόβες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την πρεμιέρα με Βανδή και Μαρτάκη - Τις τελευταίες ημέρες έλεγε στους δικούς του ότι ήταν στενοχωρημένος από τις αντιδράσεις για το τραγούδι για την Κύπρο - Δείτε την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook.Απίστευτη μοιάζει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O τραγουδιστής αναγνωρίστηκε από τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται και από ένα μέλος του μουσικού σχήματος στο οποίο συμμετείχε.


Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Παντελής Παντελίδης το βράδυ της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έκανε πρόβες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο νυχτερινό μαγαζί όπου θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ στενοχωρημένος τις τελευταίες ημέρες με όσα είχαν γίνει με το τραγούδι του για την Κύπρο.

Θέλοντας πάντως να δείξει ότι συνεχίζει και πως ανυπομονεί για τη συνεργασία, μία μέρα πριν το τραγικό τροχαίο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Premiera" plhsiazei,Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια Ελένα Χατζίδου δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση. «Το έμαθα από εσάς μόλις τώρα! Είναι σίγουρο ή κάνει κανείς πλάκα! Όχι, δεν γίνεται! Δεν το πιστεύω! Αχ Θεέ μου! Τα μεγάλα αστέρια έτσι είναι...» «Μόλις χθές άκουγα το καινούργιο του τραγούδι. Δεν το πιστεύω» προσπάθησε να πει μέσα σε λυγμούς η τραγουδίστρια. 

Το δικό της μήνυμα μαζί με μία φωτογραφία τους ανάρτησε στο διαδίκτυο η Θωμαή Απέργη. «Έτσι ξαφνικά.. πολύ κρίμα, μου φαίνεται απίστευτο Ένα από τα πιο καλά και χαμηλών τόνων παιδιά του χώρου. Να σαι καλά Παντελή μου εκεί πάνω. Καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους συνεργάτες.», έγραψε η τραγουδίστρια. 

Συντετριμμένη είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της όταν ενημερώθηκε για το τραγικό τροχαίο. 

«Απίστευτο, απίστευτο, πωπωπω», είπε και συμπλήρωσε: «Να με συγχωρέσετε για αυτή την αντίδραση αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι εύκολο και κάτι που μπορεί να το ελέγξει κανείς και ο Παντελής ήταν και ένας φίλος που τον αγαπούσα», είπε στην εκπομπή Καλημερούδια η παρουσιάστρια. 

«Τα λόγια είναι περιττά!Καλό Ταξίδι Παντελή...κουράγιο στην οικογένεια του! #rip», έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ το συγκρότημα Otherview σημείωσε: «Να συνεχίσεις να γράφεις τραγούδια με μελωδίες αγγέλων ... Καλό παράδεισο Παντελο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: