Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ώρες στο πατρικό του Παντελή αυτή την ώρα...


Στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στην Νέα Ιωνία επικρατεί το αδιαχώρητο. Οι περισσότεροι στενοί συγγενείς και φίλοι του άτυχου τραγουδιστή μετά το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης επέστρεψαν στο σπίτι του άτυχου καλλιτέχνη.Οι γονείς απαρηγόρητοι ξεσπούν σε κλάματα. Η μητέρα η πιο τραγική φιγούρα, συχνά πηγαίνει στο παιδικό δωμάτιο του «Παντελή της» και κάθετε στο κρεβάτι του και μονολογεί.


Ο Παντελίδης το τελευταίο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με τους γονείς τους , μέχρι να ωσότου θα μετακόμιζε στην Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος τραγουδιστής και στιχουργός σκεφτόταν να προχωρήσει στην αγορά ακινήτου στα Νότια Προάστια.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον τα επόμενα βήματα τους είναι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος. Ωστόσο κάνουν λόγο πώς θα κινηθούν ακόμα δικαστικά σε όποιον έκρινε σκληρά και άδικα το Παντελή με αφορμή το αυτοσχέδιο τραγούδι με την επίμαχη λέξη «κατεχόμενα». Ο θόρυβος κατακραυγής που είχε σηκωθεί, στεναχώρησε τον Παντελίδη οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε εκφράσει την πίκρα του στην μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: