Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστά σε ένδειξη πένθους για τον Παντελίδη τα νυχτερινά μαγαζιά

Βαθύ πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο και τα σχήματα της νύχτας έφερε η είδηση του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου του γνωστού τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Γνωστά νυχτερινά σχήματα δεν θα κάνουν εμφάνιση απόψε στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή.Ο ιδιοκτήτης του Frangelico, Θανάσης Γκογκούσης, ανακοίνωσε πως το μαγαζί θα μείνει κλειστό. «Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι, το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Παντελιδη. Επιχείρηση, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, ευχόμαστε συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και σήμερα σιωπούμε, τιμώντας τη μνήμη του». αναφέρει στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook.



Κλειστό και το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο:«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!! Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το "Club 22" θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη ως ένδειξη πένθους!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής αποφάσισαν το Diogenis Studio να μην ανοίξει αύριο και μεθαύριο ως ένδειξη πένθους. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: