Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του παιδιού της

Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία μίλησε στο Mega και την Σοφία Φασουλάκη μία ημέρα μετά την είδηση της αποφυλάκισης του δολοφόνου του παιδιού της, Γιώργου Ρουπακιά.Η οργή και η αγανάκτηση της ξεχειλίζει, αφού όπως λέει νιώθει προδομένη γιατί επί 2,5 χρόνια δικαστές και πολιτικοί δεν κατάφεραν να αποδώσουν δικαιοσύνη για τη στυγερή δολοφονία.



“Κανείς δεν περίμενε ότι θα πέρναγαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε όλοι εμείς εκεί 30 μήνες. Πώς αντέχουμε και πόσο ακόμα θα μας πάρει αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποια στιγμή να σκύψουν το κεφάλι και να το δουν με σοβαρότητα. Να την δουν ότι είναι μία δίκη του αιώνα. Ότι δεν είναι μία απλή δίκη. Ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Για ποιο λόγο βγαίνει, δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους. Πώς εδραιώθηκαν αυτοί οι νόμοι και υπάρχουν; Όταν είναι κατ' ομολογία δολοφόνος και θα βγει σε λίγο, για ποιο λόγο να βγει”, λέει η κ. Φύσσα με σπασμένη φωνή.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα παραβρίσκεται στο δικαστήριο κάθε ημέρα. Ωστόσο, η δίκη των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών ως μελών εγκληματικής οργάνωσης εξελίσσεται με τραγικά αργούς ρυθμούς.

Η ίδια, ζητάει με επιτακτικό τρόπο να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. “Να σκύψουν το κεφάλι τους, απλά να δούνε, οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με αυτά, ποιοι είναι, πάνω απ' όλα αυτό, να δώσουν άδειες, να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι, δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά", τονίζει η Μάγδα Φύσσα.

Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς θα αποφυλακιστεί στις 18 Μαρτίου, μετά από προσωρινή κράτηση 30 μηνών. Έχει διαταχθεί ο κατ' οίκον περιορισμός του, με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, ενώ θα έχει δικαίωμα εξόδου μόνο για να προσέρχεται στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: