Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κρήτη: Παιδάκι σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου - Παρασύρθηκε από μηχανή

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα στο δρόμο προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου ένα 6χρονο παιδί έχασε τη ζωή του αφού παρασύρθηκε από μηχανή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το άτυχο παιδάκι ήταν μαζί με τον παππού του και κινούνταν με το αυτοκίνητο τους στο δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ όπου σταμάτησαν το ΙΧ προκειμένου να πάρουν φράουλες. Την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι τον δρόμο για να επιστρέψουν στο αυτοκίνητο ο παππούς σκόνταψε και έπεσε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί μόνο του στη μέση του δρόμου. 



Εκεί την στιγμη περνούσε μια μηχανή με δυο αναβάτες η οποία έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο παιδί.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του μετέφερε το παιδί στο ΠΑΓΝΗ και οχι στο Βενιζέλειο που εφημερεύει λόγω της κοντινής απόστασης όπου έγινε το δυστύχημα.

Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού ήταν τέτοια που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα και το άτυχο 6χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματα του. Το ζευγάρι που επέβαινε στη μηχανή 31 και 19 χρόνων φέρουν κακώσεις στα άκρα ωστόσο βρίσκονται εκτός κινδύνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: