Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Ράνια Τζίμα: Προχωρημένη σχέση και εγκυμοσύνη


Ήταν πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή Happy Day του Alpha όταν ο happy δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ανάμεσα σε πολιτικούς παροξυσμούς και life style αέρα ενημέρωνε την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα χαρμόσυνο γεγονός: «Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει ένα πολύκροτος γάμος. Ένας πολιτικοδημοσιογραφικός γάμος. Ο πολιτικός γίνεται μπαμπάς... Εννοώ τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα. Είναι έγκυος η Ράνια». Την ίδια κιόλας στιγμή η είδηση ταξιδεύει με ταχύτητα φωτός σε δημοσιογραφικά γραφεία και ελληνικά νοικοκυριά κάνοντας τους εκπροσώπους των πρώτων να βάζουν φωτιά στο τηλέφωνο της όμορφης δημοσιογράφου η οποία γνωρίστηκε με τον πολιτικό το καλοκαίρι του 2014 στην εκπομπή “Πρωινό Mega”. 


Έκτοτε δημιουργείται μεταξύ τους μία πολύ στενή σχέση που δεν αργεί να περάσει από το επίπεδο της φιλίας σε εκείνο του έρωτα. Η συχνή παρουσία του Γαβριήλ στα πέριξ της Νέας Σμύρνης, το τελευταίο διάστημα, καθώς και ένα κοινό τους ταξίδι στο εξωτερικό τα περασμένα Χριστούγεννα επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι με τους πρωταγωνιστές να κρατούν ωστόσο την σχέση τους “κεκλεισμένων των θυρών”. 

Σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη του γνωριμία το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει “κεκλεισμένη των θυρών” και την εγκυμοσύνη της Ράνιας. Για καμία γυναίκα, όσο σταρ ή επώνυμη κι αν είναι, δεν είναι ευγενικό να αναγγέλλει κάποιος τρίτος το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής της ιδίως όταν εκείνη διανύει τους πρώτους μόλις μήνες της εγκυμοσύνης της και για ευνόητους λόγους επιθυμεί να την κρατήσει ως κόρη οφθαλμού μακριά από αδιάκριτα βλέμματα κι ακόμη πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. 

Για την ώρα, το μόνο δεδομένο, είναι ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Το αν αυτός ο έρωτας “γεννήσει” το σημαντικότερο πλάσμα της ζωής τους δεν θα αργήσει να φανεί. Το μόνο για το οποίο παρακαλούν είναι λίγο υπομονή. Και διακριτικότητα...        
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: