Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Να δείξουμε την αξία μας», λένε στην Αντερλεχτ εν όψει Ολυμπιακού


Την πίστη ότι η Άντερλεχτ μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων που θα γίνει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.Ο τεχνικός των Βέλγων χαρακτήρισε πολύ ποιοτική ομάδα τον Ολυμπιακό κι έθεσε ως πρώτο στόχο στο ματς τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα. «Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει καλά στοιχεία, σωστής νοοτροπία και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εναντίον του Ολυμπιακού αύριο το βράδυ. Να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο», είπε αρχικά ο τεχνικός της Άντερλεχτ και συνέχισε: 


«Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει στο ίδιο γήπεδο, αλλά θυμάμαι πως ήταν ένα πολύ περίεργο ματς. Στόχος μας είναι να μη δεχθούμε γκολ κι από κει και πέρα να σκοράρουμε».

Συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα του δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της: «Η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν θα μας οδηγήσει στο να αλλάξουμε κάτι από τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε επάνω σε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω ακράδαντα».

Για το έξτρα κίνητρο των παικτών του στην Ευρώπη είπε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από ότι στο πρώτο μισό της σεζόν».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Οκάκα και τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση τόνισε πως «έχει προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και είναι έτοιμος να παίξει», ενώ αρνήθηκε ν' απαντήσει εάν και κατά πόσο είναι έτοιμος ο Χέιλεν για τον αγώνα των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: