Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Κομοτηνή: Συνέλαβαν τον «δράκο» που επιχείρησε να βιάσει κοριτσάκι σε ασανσέρ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Δευτέρα ο «δράκος» που είχε τρομοκρατήσει Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, όπου επιτέθηκε σε γυναίκες, ενώ επιχείρησε να βιάσει και ένα 8χρονο κοριτσάκι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του.Πρόκειται για έναν 28χρονο, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, που ομολόγησε έναν βιασμό μιας νεαρής κοπέλας και δύο ασέλγειες. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και για την περίπτωση του ασανσέρ, που είχε συγκλονίσει την Κομοτηνή τον περασμένο Γενάρη.



Επιπλέον, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο στη Κομοτηνή, ο δράστης πλησίασε μια 21χρονη ενώ περπατούσε και άρχισε να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες. Η 21χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια και ο επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια. 

Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 28χρονος εχει βεβαρημένο παρελθόν, αφού είχε ξανά σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ίδιες πράξεις μόλις λίγους μήνες νωρίτερα. Ωστόσο τότε, ο δράστης δεν προφυλακίστηκε αφού το 48ωρο εχει παρέλθει.

Πηγή: e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: