Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: "Αλάνια θα τους σκίσουμε αύριο"! - Οι τελευταίες ώρες πριν την τραγωδία

Με αυτή τη φράση ενθάρρυνε τους συνεργάτες του ο τραγουδιστής κατά το τέλος της πρόβας που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News. Ήταν η πρόβα πριν την πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου στο Teatro.Ο Παντελής Παντελίδης έφτασε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στο νυχτερινό μαγαζί, χαλαρός και ντυμένος με φόρμες. Ωστόσο, οι στενοί του συνεργάτες μπορούσαν να διακρίνουν τον "προβληματισμό και το άγχος" του, απόρροια των σχολίων που είχαν γίνει εις βάρος του τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τους στίχους του τραγουδιού που είπε στην Κύπρο κι έκαναν αναφορές στα κατεχόμενα...



Ο ίδιος όμως προσπαθούσε να μην δώσει συνέχεια και να είναι χαμογελαστός και ευγενικός όπως πάντα. Άλλωστε -και είναι προς τιμήν του αυτό- αναγνώρισε πως η επιλογή του αυτή με τα "κατεχόμενα" ήταν άστοχη, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως θα αποσύρει το τραγούδι. Χωρίς "αλλά", υπεκφυγές και δικαιολογίες...

Μετά το τέλος της πρόβας ο Παντελής Παντελίδης σχημάτισε ένα... πηγαδάκι με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, με τους οποίους και θα συνεργαζόταν στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ρόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Παρήγγειλαν φαγητό και λίγο πριν τις 02:00 το πρωί ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχώρησε  με προορισμό ένα μπαρ της Γλυφάδας που για εκείνον ήταν "στέκι".

Εκεί τον περίμεναν οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα, η 21χρονη Φρόσω, η οποία έχει ήδη δώσει την πρώτη της κατάθεση και η 30χρονη Μίνα, οι οποίες τον γνώριζαν από την εποχή που ως άγνωστος ακόμη στο ευρύ κοινό καλλιτέχνης "ξεσήκωνε" τους θαμώνες του συγκεκριμένου καταστήματος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις τους αποχώρησαν για να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να παίξουν χαρτιά. Μάλιστα, η 30χρονη Μίνα είχε μοιραστεί και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που έδειχαν ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα, τραπουλόχαρτα, μάρκες κι ένα ποτήρι που έμοιαζε να έχει σαμπάνια.

Λίγες ώρες αργότερα, στο πολυτελές αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή θα γραφόταν ο τραγικός επίλογος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: