Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Κύπρος: Θλίψη και ενοχές για τον θάνατο του Παντελίδη


Η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα συνδέθηκε με τον Παντελίδη λόγω των στίχων τραγουδιού του που αναφέρονταν «στη γκόμενα από τα κατεχόμενα». Κάποιοι θεώρησαν τους στίχους του περίπου «αντεθνικούς», ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με την αισθητική τους, την οποία σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ δόση χιούμορ.


Η επιβεβαίωση του θανάτου του τραγουδιστή, αρχικώς προκάλεσε αμηχανία με τις ιστοσελίδες εφημερίδων και άλλων ΜΜΕ να μεταδίδουν τα όσα γινόντουσαν γνωστά από την Αθήνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Αμέσως μετά κατακλύστηκαν τα social media με αναρτήσεις χρηστών που εξέφραζαν τη θλίψη τους για τον χαμό του νεαρού τραγουδιστή, αλλά και «τύψεις» για την κριτική των προηγούμενων ημερών σε σχέση με την παρουσία του την περασμένη Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Μεταξύ αυτών σχόλια έκαναν και πρώην συνάδελφοι του Παντελή Παντελίδη στο Πολεμικό Ναυτικό της Κύπρου, όπου είχε υπηρετήσει ως υπαξιωματικός υποβάλλοντας παραίτηση και αποχωρώντας με τον βαθμό του ανθυπασπιστή.Δεν υπάρχουν σχόλια: