Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Αυτόν τον τροχονόμο τον χειροκροτά όλη η Ελλάδα!


Σε μια χώρα που όλοι παραπονιούνται για τα αθέμιτα μέσα, την ευνοιοκρατία, την οικογενειοκρατία και την πάσης φύσεως λαμογιά, κάποια άνθρωποι με την συμπεριφορά και το ήθος τους διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν από τον μέσο όρο. Αυτός ο τροχονόμος χειροκροτήθηκε σε όλη την Λάρισα, αλλά του αξίζει το χειροκρότημα όλης της Ελλάδας.Ο εν λόγω τροχονόμος βρισκόταν σε περιπολία με συνάδελφό του στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης και όπου χρειαζόταν έκοβαν κλήσεις σε παρανομούντες οδηγούς, κυρίως σε οχήματα που ήταν αντικανονικά σταθμευμένα.


Κατά τη διάρκεια του περίπολού τους εντοπίζουν ένα όχημα το οποίο ήταν παρανόμως σταθμευμένο και μάλιστα σε θέση αναπήρων. Τότε, ο τροχονόμος φανερά εκνευρισμένος έβγαλε γρήγορα το μπλοκάκι του κι άρχισε να γράφει την κλήση. 

Τότε, οπως αναφερει και το kosmoslarissa.gr, ο συνάδελφός του τον σταματά λέγοντάς του: «Μισό λεπτό ρε......, της γυναίκας σου δεν είναι αυτό το αμάξι;»

Τότε ο αδέκαστος τροχονόμος με αφοπλιστική ειλικρίνια του απαντά: «Ναι και το έχει ξανακάνει...», ολοκληρώνοντας την κλήση και τοποθετώντας την στο παρμπρίζ της συζύγου του. 

Ως ήταν αναμενόμενο η υπόθεση αυτή ήδη κάνει το γύρο του Facebook με χιλιάδες χρήστες να απευθύνουν έκκληση στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να τιμήσει τον εξαιρετικό αυτό άνθρωπο και αστυνομικό, πιστό στην υπηρεσία του πολίτη, χωρίς διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: