Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Συναντήσεις έχει από το πρωί στο γραφείο του στη Συγγρού ο Κυριάκος Μητσοτάκης με στελέχη του κόμματος προκειμένου άμεσα να ολοκληρώσει τη στελέχωση του κομματικού μηχανισμού.Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβουν εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου οι Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκη Κεραμέως.Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε την Ντόρα Μπακογιάννη, αυτήν την ώρα έχει τετ α τετ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 13.30 θα τον επισκεφτεί ο Μάκης Βορίδης.Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας την οποία πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Οι απαιτήσεις από το νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ ψηλές, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον» τόνισε.

Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, ο νέος πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως «όλα τα στελέχη της ΝΔ από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται, θα δουλεύουν πάρα πολύ». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επεσήμανε πως δεν συζήτησε με τον πρόεδρο για θέσεις, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ σημαντική μέρα για την ίδια και σε ανθρώπινο επίπεδο. «Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι. Όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της ΝΔ αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στο νέο αέρα που πνέει στα γραφεία της ΝΔ», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: