Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ξεσπάει ο φίλος του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου: "Δεν ήταν μητέρα αυτή!" - Καθάριζε το σπίτι μετά την "εξαφάνιση" με ατμοκαθαριστή!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, για την οποία συνελήφθη η μητέρα και ο πατριός του! Φρίκη προκαλεί το γεγονός, ότι η μητέρα έψαχνε τον "εξαφανισμένο" γιο της σε τηλεοπτικές εκπομπές και τώρα κατηγορείται ότι εκείνη τον σκότωσε μαζί με τον πατριό του, τον μετέφεραν μέσα σε... κούτα στο χωράφι του πατριού και τον παράτησαν εκεί, για να βρεθεί τυχαία, μήνες μετά, από έναν κυνηγό!Ο κολλητός φίλος του θύματος, στο σπίτι του οποίου είχε πάει ο Κωστής το τελευταίο βράδυ πριν εξαφανιστεί, είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ότι άρχισε να υποψιάζεται το έγκλημα, όταν βρέθηκε το πτώμα στο χωράφι. Υποψίες, οι οποίες ενισχύθηκαν όπως είπε, από τη στάση της μητέρας:  "Η αδιαφορά από τη μητέρα. Δε γίνεται μια μητέρα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μητέρα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μητέρα ήταν σε πλήρη αδιαφορία..."

Ενα από τα στοιχεία που επίσης προκάλεσαν αίσθηση, ήταν και το γεγονός ότι η μητέρα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του γιου της, έκανε... γενική καθαριότητα σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες! Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να "πέρασε" όλο το σπίτι με... ατμοκαθαριστή!

"Ήταν γελαστοί άνθρωποι. Δεν έδειχναν να έχουν κάνει τέτοιο πράγμα!" λέει έκπληκτη, μια γειτόνισσα του ζευγαριού στην Ελευσίνα, όπου ζούσε μετά το έγκλημα, τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: